DAR ES SALAAM

DAR ES SALAAM Dar Es Salaam

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Dar Es Salaam. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 8:07 Zeer lekkere burgers ! Wij bestellen hier zeker nog!! Top!
31 jul 2022 om 23:32 Beste, Dank u ...
16 jul 2022 om 0:28 Top maaltijd, waar voor je geld. Goeie levering
13 jul 2022 om 15:11 Super goed ze waren drank vergeten tien min later bellen ze voor te brengen. Tot serves
23 jun 2022 om 23:36 Voor herhaling vatbaar
5 jun 2022 om 0:48 Magnifique nourriture et magnifique boissons, livraison assez rapide. Top du top je recommande à tout le monde d’aller manger sur place ou à emporter
4 jun 2022 om 23:53 Spijtig, eerste keer was het super lekker en allemaal in orde. Nu stukken minder. Lookbroodjes vergeten Extra saus vergeten. Mixed meat schotel met rijst en frietjes, maar geen rijst te bespeuren... Heel jammer.
22 mei 2022 om 0:08 Aanrader!
10 mei 2022 om 22:47 Zoals gewoonlijk altijd super lekker en zeer snel geleverd! Voor herhaling vatbaar! Eindelijk een hippe tent die met een ander concept afkomt! Het eten stelt nooit teleur en de topservice zeker niet! Go Dar Es Salaam!
13 apr 2022 om 3:53 Frieten onder de kapsalon waren nog wit en niet goed gebakken. Snel snel gedaan.... jammer.
9 apr 2022 om 22:11 Harira: Top Look broodjes met zalm: Heerlijk Gegrilde kip en de huissaus: Lekker Filet mignon was jammergenoeg een tegenvaller, een taai stuk vlees.
8 apr 2022 om 0:09 Lookbroodjes met zalm en kapsalon mix besteld.. op een halfuurtje had ik mijn bestelling! Super vriendelijke bezorger! En beste kapsalon die ik al ooit gegeten heb!!! Hier bestel ik nog!!